Konec 37. tedna gradnje so bili dokončani estrihi v stolpu, 2. in 1. nadstropju, pripravljalo pa se je v pritličju upravnega dela za izvedbo estrihov. Dokončujejo se tudi elektro in strojne inštalacije v tlakih v prostorih nad garažami, tako, da bodo v tem tednu dokončani tlaki v celotnem objektu.

V naslednjem tednu začnemo s polaganjem keramike na balkonih in potem v notranjih prostorih, če bo služilo vreme pa bo sledil tudi finalni sloj fasade.

Pozivamo pa vsa gradbena podjetja, podjetja s težko gradbeno mehanizacijo in ostale za donacijo več 100 m3 gramoza za nasutje v zunanji ureditvi. Po izračunih potrebujemo 600 m3 gramoza slabše kakovosti in 300 m3 gramoza boljše kakovosti. Za več informacij smo na voljo na [email protected] ter na 01/834-11-59.

 

Projekt izgradnje novega gasilskega doma lahko podprete z donacijo zidakov. Več o zidakih pa tukaj.

Projekt izgradnje novega gasilskega doma lahko podprete tudi preko SMS donacije – 5 EUR in sicer pošljete SMS sporočilo MOSTE5 na 1919. In s tem prispevate 5 EUR k izgradnji novega gasilskega doma. Več informacij ter pravila in pogoji uporabe.