Danes je prišel velik dan za našega operativca, ki pa je na samem vrhu tekmovanja Firefighter Combat Challenge.

V svojem sporočilu na Facebook-u je napisal:

{xtypo_quote}No pa je napočil čas, o katerem sanja vsak tekmovalec Firefighter combat challenga, odhod na svetovno prvenstvo v Ameriko, natančneje v Južno Karolino v mestece Myrtle Beach. Tekmovanje se bo odvijalo od ponedeljka 12. do sobote 17.11.2012.

Slovenijo bova zastopala Matic Zupan in Domen Pavlič. Najin prvi nastop bo že v ponedeljek in sicer tandem, v torek posamično, v sredo pa zopet tandem in ekipno.
Ime tandema je Flaška team, imenujeva pa se po želji sponzorja in sicer podjetja kjer izdelujejo vsem dobro znane Flaške. Ekipa se imenuje Team Europe,takšno ime pa ravno zaradi tega, ker smo v ekipi tekmovalci iz različnih Evropskih držav.
Seveda pa v petek sledi še veliki finale posameznikov, kjer upava na svoj najboljši rezultat.

Vse dogajanje lahko spremljate v živo preko spletne strani našega društva, kjer bom objavljal vse novosti, poskrbljeno pa bo tudi za prenos v živo, kjer boste vsi lahko spremljali najboljše tekmovalce na svetu in sicer od ponedeljka dalje.{/xtypo_quote}

Vsi pa ste vabljeni v ogled v živo preko naše spletne strani, kjer bo na vrhu strani umeščen direktni prenos iz Amerike.