Domov Tečaj za operativnega gasilca 2019 Nov gasilski dom Donacija (Zidaki) SMS donacija Novice Intervencije Dogodki Opozorila Preventiva Izobraževanje Galerija Prenosi Uporabno O društvu Kontakt O piškotkih

Prijava


Pozabljeno geslo?

Klic na pomoč - 112

Ko kličete na številko 112, povejte:

 


 

  • kdo kliče
  • kaj se je zgodilo
  • kje se je zgodilo
  • kdaj se je zgodilo
  • koliko je ponesrečencev
  • kakšne so poškodbe
  • kakšne so okoliščine na kraju nesreče
  • kakšno pomoč potrebujete.

 

Iskanje

Zaključek leta za gasilsko mladino 2018 PDF Natisni E-pošta
petek, 14. december 2018

Leto 2018 je bilo na področju delovanja mladine v Mostah zelo pestro in uspešno.

Že na začetku leta smo z mladimi obiskali največji trampolin park v Sloveniji Woop. Nato smo se začeli pripravljati na kviz, ki smo se ga udeležili v Kamniku. Meseca aprila smo mladino odpeljali na orientacijo v Nevlje - tam so mladinci bili drugi, pionirke pa četrte.

Mladinci in pionirke so nas zastopali še na regijskem tekmovanju iz orientacije v Pečah pri Moravčah. V mesecu maju smo se aktivno pripravljali na občinsko tekmovanje, ki je potekalo v Komendi. Tja smo odpeljali mladince, mladinke in pionirje.

V juniju smo tekmovali v nogometu, kjer je naša mladina zasedla naslednja mesta: PIONIRKE 2. mesto, MLADINKE 3. mesto in MLADINCI 1.mesto.

Osvojili smo skupno prvo mesto v nogometu ter dobili prehodni pokal. Ker so bili otroci pridni in so se pridno udeleževali tekmovanj in vaj smo jih tudi letos odpeljali na letovanje v Savudrijo.

Na mojo pobudo smo letos prvič organizirali tabor na Kolpi v okviru GZ Komenda. Iz našega društva se je tabora udeležilo 12 otrok in trije mentorji. Rad bi se zahvalil TGM Kosirnik za donacijo ter društvu, Mateju Tancku in Klemen Transport za izposojo kombijev.

Septembra smo se udeležili rolanja V Špitaliču, meseca novembra pa smo bili na tekmovanju in namiznega tenisa, kjer smo s pionirkami dobili srebrno in bronasto medaljo.

Oktobra je mladina tudi aktivno sodelovala pri selitvi društva v nove prostore, za kar se jim dodatno zahvaljujem.

Konec novembra pa smo v našem društvu (prvič v novem gasilskem domu) organizirali tekmovanje iz pikada in tudi tu smo bili uspešni, saj smo pri mladincih dobili srebrno medaljo in pri pionirkah pa bronasto.

Ker smo bili celo leto zelo pridni in delovni, kar se je poznalo tudi na rezultatih tekmovanj, smo v skupnem seštevku točk osvojili odlično tretje mesto od 16. društev GZ Komenda in GZ Kamnika. Za zaslužen trud, ki so nam ga otroci pokazali, smo jih zopet nagradili in v sredo, 12. 12. 2018 peljali v Woop trampolin park ter pogostili s picami.

Za to, da smo lahko vadili in dosegli dobre rezultate, gre posebna zahvala mentorjem in vodstvu društva. Zahvalil bi se tudi staršem, ki so nam zaupali in omogočili da so otroci hodili na vaje in na tekmovanja. Predvsem pa bi se zahvalil mladim gasilcem , ki imajo voljo in veselje do druženja in tekmovanja.

Sprejemamo tudi vpise novih članov za novo tekmovalno sezono. Več informacij starši dobite na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript in 01/834-11-59. Članstvo v društvu je brezplačno in možno za otroke, starejše od starosti vključno 6. leta dalje.

Mentor Tadej Poje

 
Naprej >
Vremenska opozorila - MeteoAlarm
Trenutne intervencije

E-novice

Prijavite se na naša e-obvestila.

SMS donacija

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo MOSTE5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega gasilskega doma.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Telemacha, A1, T2.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.pgd-moste.si/sms-donacija

Defibrilator

Defibrilator je hranjen v vozilu št. 1.
V nujnih primeri pokličite na številko 112.

Znaki za alarmiranje

 
1.
OPOZORILO
NA NEVARNOST
 
 
2.
NEPOSREDNA
NEVARNOST
 
 
3.
KONEC
NEVARNOSTI

PGD Moste na Facebook-u PGD Moste na Google+ PGD Moste na Twitter PGD Moste Youtube

Naključna slika

domov kontakt iskanje kontakt iskanje

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani