Domov Tečaj za operativnega gasilca 2019 Nov gasilski dom Donacija (Zidaki) SMS donacija Novice Intervencije Dogodki Opozorila Preventiva Izobraževanje Galerija Prenosi Uporabno O društvu Kontakt O piškotkih

Prijava


Pozabljeno geslo?

Klic na pomoč - 112

Ko kličete na številko 112, povejte:

 


 

  • kdo kliče
  • kaj se je zgodilo
  • kje se je zgodilo
  • kdaj se je zgodilo
  • koliko je ponesrečencev
  • kakšne so poškodbe
  • kakšne so okoliščine na kraju nesreče
  • kakšno pomoč potrebujete.

 

Iskanje

Intervencije
Požar stanovanjske hiše Suhadole - Burnik PDF Natisni E-pošta
Požari
četrtek, 22. februar 2018

Ob 8:58 smo bili preko ReCO Ljubljana obvešceni da v Suhadolah gori dimnik. Izvozili smo z vsemi tremi vozili in 12 gasilci.

Na kraju je bilo ugotovljeno da gori ostrešje in ne dimnik. S kolegi iz PGD Komenda in PGD Križ smo hitro požar lokalizirali in ga pogasili.

Pogorelo je približno 15 m2 strehe, katero smo zaradi slabega vremena tudi začasno prekrili s PVC folijo.

Intervencija je bila končana ob 12:30.

 
Iskalna akcija pogrešane osebe 3. dan PDF Natisni E-pošta
Tehnično reševanje
četrtek, 11. januar 2018

Ob 9. uri smo se zbrali pri gasilskem domu PGD Komenda. Iz našega društva, se je iskalne akcije tretji dan udeležilo 10 operativnih članov z vozilom 03 (GVM).

Še zadnji dan smo pregledali celotno območje Suhadol in Poslovne cone Komenda, do Vodic in Bukovice.

Iskalna akcija je bila končana ob 14. uri, ko je bilo s strani Civilne zaščita Komenda iskanje ustavljeno. V treh dneh smo pripadniki prostovoljnih gasilcev, Policije, lovci LD Komenda, vodnikov psov, krajanov preiskali celotno območje Komende in tudi izven meja občine in na žalost iskane osebe nismo našli.

Pogrešana oseba je Anže Jenko, visok 180 cm, 55kg, oblečen pa je v rjavo jakno in kavbojke.

Anže je bil zadnjič viden v ponedeljek, 8. 1. 2018 v večernih urah. Vse, ki ste ga tega večera, ali pa kasneje, morda videli ali srečali, lepo prosimo, da nemudoma pokičeta Center za obveščanje na številko 112, število Policije 113, ali njegovega očeta Igorja Jenka na telefonsko številko 041 741 756.

 
Iskalna akcija pogrešane osebe 2. dan PDF Natisni E-pošta
Tehnično reševanje
sreda, 10. januar 2018

Ob 9:30 smo bili s strani Civilne zaščite Komenda - preko regijskega centra za obveščanje aktivirani na ponovno iskalno akcijo pogrešane osebe.

Zbirno mesto je bilo pri Planinskem domu Komenda od koder smo se skupaj z gasilci PGD Komenda in PGD Križ, vodniki reševalnih psov, Policijo in krajani razdelili v skupine in tekom celega dne preiskali celotno območje severno od Komende do Cerkljanske dobrave, območje Drnovega ter območje Križa. Pri iskalni akciji je bil udeležen tudi policijski helikopter.

Iskalna akcija je bila zaključena ob mraku in se nadaljuje jutri, saj iskane osebe nismo našli.

Pogrešana oseba je Anže Jenko, visok 180 cm, 55kg, oblečen pa je v rjavo jakno in kavbojke.

Anže je bil zadnjič viden v ponedeljek, 8. 1. 2018 v večernih urah. Vse, ki ste ga tega večera, ali pa kasneje, morda videli ali srečali, lepo prosimo, da nemudoma pokičeta Center za obveščanje na številko 112,  število Policije 113, ali njegovega očeta Igorja Jenka na telefonsko številko 041 741 756.

 
Iskalna akcija pogrešane osebe PDF Natisni E-pošta
Tehnično reševanje
torek, 09. januar 2018

Ob 15:13 smo bili s strani regijskega centra za obveščanje (112) aktivirani na iskalno akcijo pogrešane osebe. Izvozili smo z vsemi tremi vozili, skupaj 15 operativnimi člani, 2 sta ostala v gasilskem domu za koordinacijo. Skupaj s Policijo in PGD Komenda in PGD Križ smo se dobili na zbirnem mestu pri gasilskem domu v Komendi in potem po terenih iskali pogrešano osebo. Iskanje je potekalo do noči, potem pa je bila iskalna akcija prekinjena zaradi močnega deževja in slabe vidljivosti.

Pogrešana oseba je Anže Jenko, visok 180 cm, 55kg, oblečen pa je v rjavo jakno in kavbojke.

Anže je bil zadnjič viden v ponedeljek, 8. 1. 2018 v večernih urah. Vse, ki ste ga tega večera, ali pa kasneje, morda videli ali srečali, lepo prosimo, da nemudoma pokičeta Center za obveščanje na številko 112,  število Policije 113, ali njegovega očeta Igorja Jenka na telefonsko številko 041 741 756.

 
Požar transformatorske postaje na Gmajnici PDF Natisni E-pošta
Tehnično reševanje
torek, 05. december 2017

Ob 15.02 smo bili s strani regijskega centra za obveščanje - 112 aktivirani na požar transformatorske postaje na Gmajnici.

Izvozili smo z vozilom 01 in na kraju smo ugotovili, da je zagorela varovalka transformatorske postaje. Naše posredovanje ni bilo potrebno, saj je varovalka sama ugasnila. Opravili smo pregled okolice transformatorske postaje, nato pa se vrnili v dom. Lokalno gasilski društvo pa je počakalo na kraju do prihoda Elektra Ljubljana.

Na intervencijo so bili proženi tudi kolegi iz PGD Komenda in PGD Križ.

Intervencija je trajala za naše društvo slabe pol ure.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Vremenska opozorila - MeteoAlarm
Trenutne intervencije

E-novice

Prijavite se na naša e-obvestila.

SMS donacija

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo MOSTE5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega gasilskega doma.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Telemacha, A1, T2.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.pgd-moste.si/sms-donacija

Defibrilator

Defibrilator je hranjen v vozilu št. 1.
V nujnih primeri pokličite na številko 112.

Znaki za alarmiranje

 
1.
OPOZORILO
NA NEVARNOST
 
 
2.
NEPOSREDNA
NEVARNOST
 
 
3.
KONEC
NEVARNOSTI

PGD Moste na Facebook-u PGD Moste na Google+ PGD Moste na Twitter PGD Moste Youtube

domov kontakt iskanje kontakt iskanje

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani