Domov Tečaj za operativnega gasilca 2019 Nov gasilski dom Donacija (Zidaki) SMS donacija Novice Intervencije Dogodki Opozorila Preventiva Izobraževanje Galerija Prenosi Uporabno O društvu Kontakt O piškotkih

Prijava


Pozabljeno geslo?

Klic na pomoč - 112

Ko kličete na številko 112, povejte:

 


 

  • kdo kliče
  • kaj se je zgodilo
  • kje se je zgodilo
  • kdaj se je zgodilo
  • koliko je ponesrečencev
  • kakšne so poškodbe
  • kakšne so okoliščine na kraju nesreče
  • kakšno pomoč potrebujete.

 

Iskanje

Tekmovanje TFA in FCC Torun (Poljska) 2012 PDF Natisni E-pošta
sreda, 25. julij 2012

V soboto, 21., in nedeljo, 22. julija, je bilo v Poljskem Torunu gasilsko tekmovanje, in sicer prvi dan TFA (Toughest firefighter alive), v nedeljo pa FCC (Firefighter combat challenge), kjer smo tekmovali štirje Slovenci.

Tekmovanje TFA poteka na štirih različnih postajah, na katerih imaš različne naloge. Vsak tekmovalec starta na 10 min. Če si na prvi postaji nalogo opravil v dveh minutah, imaš osem minut počitka do naslednje postaje. Vaje na njih so hitre in silovite, da ti na koncu že začne primanjkovati časa za naslednjo postajo. Težavnostna stopnja TFA je višja kot pri FCC, saj je enako, kot bi tekmoval štirikrat zaporedoma FCC s petminutnim postankom. Res naporno, vendar se ga bomo prihodnje leto spet udeležili.

Naš dan pa je bila nedelja, saj smo vsi štirje Slovenci »leteli« pod dvema minutama, sestavili pa smo tudi ekipo. Bilo smo le štirje (po navadi jih je pet) in smo v silovitem boju dosegli drugo mesto.

Za nagrado smo dobili kosilnico Husqarna, vredno več kot 400 evrov.

Na tekmovanju je kot posebni gost sodeloval tudi svetovni prvak FCC 2010 Trevor Fera, tako da smo se z njim spoznali in družili ves konec tedna.

Zdaj pa ni časa za počitek, ampak za naporne treninge, saj je naslednje tekmovanje že čez tri tedne v Poljskem mestu Sczecin.

 
< Nazaj   Naprej >
Vremenska opozorila - MeteoAlarm
Trenutne intervencije

E-novice

Prijavite se na naša e-obvestila.

SMS donacija

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo MOSTE5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega gasilskega doma.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Telemacha, A1, T2.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.pgd-moste.si/sms-donacija

Defibrilator

Defibrilator je hranjen v vozilu št. 1.
V nujnih primeri pokličite na številko 112.

Znaki za alarmiranje

 
1.
OPOZORILO
NA NEVARNOST
 
 
2.
NEPOSREDNA
NEVARNOST
 
 
3.
KONEC
NEVARNOSTI

PGD Moste na Facebook-u PGD Moste na Google+ PGD Moste na Twitter PGD Moste Youtube

domov kontakt iskanje kontakt iskanje

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani