Domov Nov gasilski dom Prodamo/oddamo star gasilski dom Donacija (Zidaki) SMS donacija Novice Intervencije Dogodki Opozorila Preventiva Izobraževanje Galerija Prenosi Uporabno O društvu Kontakt O piškotkih

Prijava


Pozabljeno geslo?

Klic na pomoč - 112

Ko kličete na številko 112, povejte:

 


 

 • kdo kliče
 • kaj se je zgodilo
 • kje se je zgodilo
 • kdaj se je zgodilo
 • koliko je ponesrečencev
 • kakšne so poškodbe
 • kakšne so okoliščine na kraju nesreče
 • kakšno pomoč potrebujete.

 

Iskanje

Naslovnica
Prekrivanje streh po ujmi - Črnomelj 2018 PDF Natisni E-pošta
Intervencije - Tehnično reševanje
nedelja, 10. junij 2018

V soboto, 9. 6. smo bili v popoldanskih urah obveščeni, da je bil zaradi petkove ujme s točo, ki je v pasu od Dragatuša prek Kanižarice do Črnomlja in proti Petrovi vasi poškodovala in razkrila številne strehe, poškodovala polja, sadovnjake in avtomobile, aktiviran državni načrt pomoči v okolici Črnomlja.

Z našega društva šli na pomoč 4. člani z vozilom 03 - GVM in celo nedeljo s pomočjo vrne tehnike začasno s folijo prekrivali strehe poškodovanih objektov.

Poleg našega društva, je v nedeljo na pomoč priskočilo preko 1.000 prostovoljnih in poklicnih gasilcev iz Slovenije in pa tudi Hrvaške.

 

Finančno lahko pomagate z nakazilom na TRR Gasilske zveze Črnomelj; TRR: SI56 0243 0001 8399 492, sklic: 00 8-6-2018 Vir: http://www.crnomelj.si/item/5657-obvestilo-ponudnikom-pomoci

 
Gasilsko regijsko tekmovanje v orientaciji - Peče 2018 PDF Natisni E-pošta
Dogodki - Gasilski dogodki
sobota, 09. junij 2018

V soboto, 9.6.2018 smo se z dvema ekipama udeležili regiskega tekmovanja iz orientacije, ki je potekal v Pečah pri Moravčah.

Naše pionirke so zasedle odlično 4. mesto, mladinci pa smo imeli nekaj smole in so zasedli 15. mesto.

Čestitamo obema ekipama.

 
37. teden gradnje PDF Natisni E-pošta
Novice - Nov gasilski dom
torek, 05. junij 2018

Konec 37. tedna gradnje so bili dokončani estrihi v stolpu, 2. in 1. nadstropju, pripravljalo pa se je v pritličju upravnega dela za izvedbo estrihov. Dokončujejo se tudi elektro in strojne inštalacije v tlakih v prostorih nad garažami, tako, da bodo v tem tednu dokončani tlaki v celotnem objektu.

V naslednjem tednu začnemo s polaganjem keramike na balkonih in potem v notranjih prostorih, če bo služilo vreme pa bo sledil tudi finalni sloj fasade.

Pozivamo pa vsa gradbena podjetja, podjetja s težko gradbeno mehanizacijo in ostale za donacijo več 100 m3 gramoza za nasutje v zunanji ureditvi. Po izračunih potrebujemo 600 m3 gramoza slabše kakovosti in 300 m3 gramoza boljše kakovosti. Za več informacij smo na voljo na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ter na 01/834-11-59.

 

Projekt izgradnje novega gasilskega doma lahko podprete z donacijo zidakov. Več o zidakih pa tukaj.

Projekt izgradnje novega gasilskega doma lahko podprete tudi preko SMS donacije - 5 EUR in sicer pošljete SMS sporočilo MOSTE5 na 1919. In s tem prispevate 5 EUR k izgradnji novega gasilskega doma. Več informacij ter pravila in pogoji uporabe.

 
Občinsko gasilsko tekmovanje 2018 PDF Natisni E-pošta
Dogodki - Gasilski dogodki
torek, 05. junij 2018

Minuli vikend je na komendskem hipodromu potekalo gasilsko tekmovanje gasilskih društev GZ Kamnik in GZ Komenda. Poleg soorganizacije tekmovanja smo vodili tudi kompletno gostinsko storitev, katera je bila prepotrebna zaradi izredno lepega in vročega vremena.

V dveh dneh se je v 131 ekipah pomerilo preko 1.150 gasilcev iz obeh gasilskih zvez. V soboto so tekmovale pionirke, pionirji, mladinke, mladinci, starejše gasilke-veteranke in starejši gasilci-veterani, v nedeljo pa članice in člani iz gasilskih društev obeh gasilskih zvez.

Iz našega društva smo se udeležili z naslednjimi ekipami:

 • Pionirji, 3. mesto
 • Mladinke, 2. mesto
 • Mladinci, 3. mesto
 • Članice A, 2. mesto
 • Člani A, 4. mesto
 • Člani B, 1. mesto
 • Veterani, 3. mesto

Vsem ekipam čestitamo za dosežen rezultat.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Vremenska opozorila - MeteoAlarm
Trenutne intervencije

E-novice

Prijavite se na naša e-obvestila.

SMS donacija

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo MOSTE5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega gasilskega doma.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Telemacha, A1, T2.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.pgd-moste.si/sms-donacija

Defibrilator

Defibrilator je hranjen v vozilu št. 1.
V nujnih primeri pokličite na številko 112.

Znaki za alarmiranje

 
1.
OPOZORILO
NA NEVARNOST
 
 
2.
NEPOSREDNA
NEVARNOST
 
 
3.
KONEC
NEVARNOSTI

PGD Moste na Facebook-u PGD Moste na Google+ PGD Moste na Twitter PGD Moste Youtube

domov kontakt iskanje kontakt iskanje

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani